20 квіт. 2012 р.

«Народжена творити»


(розгорніть рамочку, натиснувши на слов «Детальніше» під нею)

«Народжена творити»

 Хто ще не побував у читальному залі Тульчинської бібліотеки де проходить виставка картин Алли Гавришко, обовязково завітайте!
 Життя кожної людини незбагненне і неповторне, адже людина йде шляхом, який визначив їй Всевишній  і, коли її дії у злагоді із душевними помислами, то шлях цей світлий і  широкий, хоча й трапляються на ньому немало перешкод. Щира і сонячна палітра цієї простої жінки-майстрині, нашої землячки – Алли Гавришко, не загубила ані людяності, ані художньої привабливості.
  Вона небагато  ворожила над технікою свого мистецтва відшукуючи чари чистоти кольору нових форм   -  вона,  обдарована Богом, просто малює свої полотна   і є щасливою. Манера її помислу напрочуд проста. Її  герої одухотворені, обличчя сяють тихою внутрішньою радістю в аматорських роботах  як олівцем, так і маслом.  Чи не найкращим її витвором є картини  проникнуті глибинними роздумами про стосунки людей, їхню долю. Повз картини Алли Гавришко не можна пройти байдуже, вони відразу полонять наш погляд, зігрівають серце і пробуджують найкращі відчуття.
  Алла Гавришко  -  особливий майстер картин. Хто бачив її роботи, той дивується, як ця людина без спеціальної підготовки, освіти і великого досвіду вміє так зачарувати глядачів, вміє по особливому вимальовувати свої шедеври. Колір в її роботах яскравий, але дуже характерним для неї  є білий колір, який надає картинам незвичайної свіжості, і лягають на полотно  яскраві квіти, земля і небо, люди, що ото чують її, все прекрасне, що є у нас на Тульчинщині. Для цієї простої  талановитої  людини творчість стала сенсом життя. З  дня у день вона іде до своїх мрій, вкладаючи в кожну картину частку своєї душі і серця, які щиро дарує людям.
Нурізянова Т.П.

nurizjanova

1 коментар: