17 груд. 2012 р.

Чорні сторінки - пам’яті ГОЛОДОМОРУ


(розгорніть рамочку, натиснувши на слво "Детальніше« під нею)


Чорні сторінки пам’яті

   В читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося засідання «круглого столу» з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів.
   Виступаючи перед присутніми представниками громадськості, районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації О.Леонтьев наголосив, що голодомори – страшна сторінка в нашій історії, яка не підлягає забуттю. Наш спільний обов’язок – пам’ятати цю трагічну сторінку в історії України  і забезпечити належний соціальний захист усіх наших літніх громадян, які у свій час пережили голодомори та інші соціальні катаклізми.
Історичний екскурс, стосовно Голодомору 1932-33 років, який мав місце на Тульчинщині, провела науковий працівник краєзнавчого музею Г.Луценко. Заступник директора з навчально-виховної роботи Журавлівської загальноосвітньої школи Ю.Монастирук та учень II класу В.Монастирук ознайомили присутніх із пошуковою роботою, яка проведена учнями школи в рідному селі.
 Зав відділом обслуговування центральної районної бібліотеки Т.Нурізянова детально познайомила з тематичною бібліографоінформаційною базою та новими виданнями.
На завершення звучали виступи членів РЛМО «Оберіг».


nurizjanova  

Немає коментарів:

Дописати коментар